• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

muatan langsung ev carjer 7kw pamakéan imah

Ieu colokan-di ngecas tihang pikeun pamakéan imah, penampilan geulis, instalasi basajan, gampang dioperasikeun, mun anjeun kudu ngecas colokan-di gun bisa dipaké.

Sesuaikeun : Jenis Panyambung/Warna/Basa/Panjang kabel/Logo/Tampilan Layar LCD

Pilihan kakuatan: 7KW, 11KW, 22KW

Métode ngamimitian: Colokkeun & Puter

Tingkat panyalindungan: IP65

Suhu operasi: -25 ℃ ~ + 50 ℃

Métode Instalasi: Tembok-dipasang & Lantai-dipasang

Garansi 1 Taun

 


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Rincian produk

muatan langsung ev carjer 7kw h6

Nyolok jeung Play

Dina versi dasar, pamaké bisa langsung nyambungkeun colokan ka EV ngecas port pikeun ngamimitian ngecas.

eureun darurat:

Eureun ngecas tanpa ngarugikeun mobil

muatan langsung ev carjer 7kw h7
muatan langsung ev carjer 7kw h8
  1. Dalapan fungsi panyalindungan pikeun mastikeun kualitas tihang ngecas tapi ogé manjangkeun umur jasa.
  1. Pamasangan Gampang:
  2. Desain panutup semi-kabuka husus ngajadikeun instalasi gampang tur ngan butuh 10 menit pikeun masang sarta ngagunakeun.
muatan langsung ev carjer 7kw h9

Pameran Domestik & Luar Negeri

Unggal taun, urang rutin ilubiung dina paméran pangbadagna di Cina - Canton Fair.

Ilubiung dina paméran asing ti jaman ka jaman nurutkeun pangabutuh customer unggal taun.

Perusahaan kami parantos milu dina paméran énergi Brasil taun ka tukang.

Ngarojong konsumén otorisasi nyandak tumpukan ngecas urang pikeun ilubiung dina paméran nasional.


  • saméméhna:
  • Teras: