• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Manajemén Prosedur ODM

Manajemén Prosedur ODM

ODM Manajemén- Prosedur Jeung Pacegahan

Lengkah 1- Jelaskeun Kabutuhan sareng Sarat anjeun

Nalika anjeun badé ngamimitian merek anjeun nyalira sareng ngaropea desain EV Charger anjeun nyalira, anjeun tiasa gaduh atanapi kedah gaduh pikiran anu jelas dina syarat sareng posisi pasar pikeun produk sareng merek anu anjeun pikahoyong:

1. Saha grup udagan konsumen anjeun?
2. Naon fungsi fokus mian maranéhanana?
3. Positioning Produk atanapi Positioning merek?
4. Saluran Penjualan: online atanapi jaringan distribusi?
5. Target Harga jeung Biaya
... ...

Langkung jelas syarat anjeun, langkung akurat arah kustomisasi, upami anjeun henteu ngagaduhan visi anu jelas pisan atanapi upami anjeun énggal dina widang ieu, anjeun tiasa naroskeun kami pikeun masihan saran produk anu saluyu dumasar kana ide anjeun ayeuna. .Atanapi inpormasi di handap ieu tiasa ngabantosan anjeun mikir langkung saé ngeunaan bisnis anjeun.

logam carjer ev (9)

Saha anu cocog pikeun Layanan ODM?

Seuseueurna pendatang ka lapangan EV Charging sapertos jasa ODM sareng ngawangun merek sorangan, tapi saha anu leres-leres cocog pikeun ngaropea produk anyar ti mimiti?

1. Hiji anu boga pangaweruh pisan jelas tur pamahaman stasiun ngecas EV sarta pangalaman pisan euyeub di kontak sareng sababaraha tim stasiun ngecas EV.
2. A parusahaan jeung tim jualan dewasa, saluran jualan stabil sarta tata jualan jelas, euweuh urusan online kawasAmazon, ebay atanapi Walmart, atanapi jaringan penjualan distribusi.
3. Nyaho kabutuhan kustomisasi anjeun sareng gaduh target pasar penjualan anu jelas sareng peta penjualan.
4. Boga pikiran sareng pandangan anu positif ngeunaan industri kendaraan listrik sareng gaduh kayakinan dina kamekaran gancang pasar stasiun ngecas.
5. Pausahaan anu gaduh atanapi ngarencanakeun gaduh merek pangecas EV sorangan.
6. Volume jualan taunan rencanana leuwih ti2000 PCS.

Upami anjeun tiasa cocog sareng 4 kaayaan di luhur, anjeun cocog pikeun ngamimitian jasa kustomisasi ODM.

Lengkah 2- Konfirmasi Rincian

Sacara umum, sadaya titik ieu anjeun kedah pertimbangkeun dina jasa kustomisasi ODM

1. Penampilan atanapi desain dipager : anjeun tiasa masihan kami sababaraha fitur atanapi sketsa.
2. Fungsionalitas: Tampilan, APLIKASI, Bluetooth, 4G, kasaimbangan beban dinamis, strip lampu LED jsb.
3. Parameter listrik: Daya, rating IP, jenis RCD, Protection, Dimensi jsb.
4. Sertifikasi: TUV, BV, RoHs, Reach, CE, UL, ETL, FCC, jsb.
5. Fitur éksternal: LOGO, Warna, tékstur Bahan, stiker, jsb.
6. Rincian bungkusan: Manual pangguna, desain pakét, labél, jsb.
7. Periode kustomisasi sareng Biaya: 5-7 minggu, 20000- 50000 USD kalebet biaya desain, biaya molding, biaya sertifikasi

Sateuacan anjeun mutuskeun pikeun ngamimitian pamotongan, anjeun kedah terang yén prosedur ieu mangrupikeun waktos anu lami anjeun bakal gaduh prediksi pikeun ieu.Umumna bakal nyandak 5-7 minggu pikeun édisi munggaran kaluar, sarta eta oge butuh sababaraha minggu pikeun ngabahas parobahan desain.

Konfirmasi deal penting pisan sateuacan ngamimitian kontak.Kami ogé bakal nyayogikeun formulir syarat khusus pikeun ngabantosan anjeun.

sketsa

Lengkah 3- Asupkeun Kontrak

Saatos ngonfirmasi sadaya detil, kontrak pamekaran formal tiasa ditandatanganan, anu utamina bakal nunjukkeun syarat produk anu disaluyukeun, jaman proyék sareng metode pamayaran.Proyék kustomisasi sacara resmi dimimitian saatos kontrak sacara resmi ditandatanganan.

- Saatos proyék kustomisasi sacara resmi dimimitian, umumna teu aya panyesuaian anu tiasa dilakukeun kana detil anu dikonfirmasi, upami aya parobihan bakal nyababkeun telat dina waktosna.Ieu salawasna lumangsung lamun seger jeung brainstorm datang.Tapi kami bakal nyarankeun henteu ngalakukeunana.

- Ladenan saatos-jualan bakal dituduhkeun dina kontrak.

Lengkah 4- Kustomisasi Dimimitian

Saatos kontrak ditandatanganan, sareng titik-titik di handap ieu bakal penting pisan salami proyék:

1. Struktur jeung kapang kustomisasi: sampel munggaran bakal disatujuan ku sampel dicitak 3D
2. Desain dewan circuit sarta programming software: Sampel munggaran bakal dipaké dina PCBs las manual pikeun persetujuan fungsi.
3. Saatos sampel geus disatujuan, kapang ogé bakal dihasilkeun.kapang sakali dikonfirmasi, lamun sagala parobahan salila produksi, bakal aya waragad tambahan.Janten kaputusan kedah dilakukeun sacara saksama nalika mariksa sampel.

PCB

Lengkah 5- Test Sampel

Bakal aya dua mariksa sampel di dieu: Sampel munggaran bakal sampel dicitak 3D pikeun dipariksa desain;Nu kadua bakal dijieun sampel kalawan fungsi lengkep.Sadaya fitur ieu kedah dipariksa:

1. Upami tékstur bahan sareng penampilan produk saluyu sareng desain.
2. Lamun gelar IP, waterproof, workmanship tina struktur nyugemakeun anjeun.
3. Lamun circuit board sareng komponenana listrik anu kabel leres.
4. Lamun kinerja listrik tina carjer EV bisa minuhan standar.
5. Lamun carjer sampel boga fungsi kami nunjukkeun dina kontrak.anu paling penting nyaéta ngecas mobil listrik kalayan leres.
6. Lamun sakabeh panyalindungan bisa micu normal.

Lengkah 6- Angkatan Leutik Proudct Test

Henteu masalah conto dicitak 3D atanapi conto cetakan, aranjeunna dirakit ku insinyur pamekaran sacara manual.Éta sanés produk standar.Produksi bets leutik bakal dirakit di jalur assembly produksi.Sareng produksi angkatan leutik bakal nuturkeun uji pangembangan hiji-hiji ku insinyur pamekaran pikeun mariksa stabilitas, tingkat kagagalan sarenganalisis kasalahan.

Sababaraha waktos tés sampel henteu kunanaon, tapi salami tés angkatan alit, sagala rupa gagalna bakal kaluar, janten période ieu penting pisan pikeun produk desain énggal.Umumna periode ieu bakal mutuskeun tingkat gagalna pikeun produksi masif.Biasana tés pamekaran ngagaduhan standar anu langkung luhur sareng kaayaan ekstrim pikeun mendakan rupa-rupa masalah anu tiasa kajantenan.Janten para insinyur tiasa ngaoptimalkeun desain pikeun ngajantenkeun EV Charger énggal langkung stabil sareng dipercaya.

Lengkah 7- Prosedur Sertifikasi

Saatos produksi angkatan leutik sareng période tés réngsé, produk ampir stabil.Janten prosés sertifikasi tiasa dimimitian.Sacara umum, periode sertifikasi bakal nyandak waktos anu béda.Contona, TUV CE, éta bakal nyandak 3-4 bulan ti angkatan mimiti sampel test dikirimkeun.Pikeun UL atanapi ETL, éta bakal nyandak 4-6 Bulan ti angkatan munggaran sampel tés anu dikirimkeun, atanapi langkung lami kusabab janjian Labs.

Umumna pabrik-pabrik anu gaduh pangalaman anu relevan tiasa lulus tés sareng nampi laporan 2-3 kali.sabalikna, eta bisa jadi kudu 5-6 kali atawa malah leuwih.Éta gumantung kana familiarity sareng profésor insinyur sareng standar sareng metode tés.

 

TUV-SUD-Tiruppur-NABL-Certified

Lengkah 8- Proyék Acomplishment

Saatos période sertifikasi anu panjang, nalika anjeun nampi sertifikasi, anu hartosna produk anu dipotong parantos réngsé sareng netep tina hardware sareng fungsi.Parangkat lunak tiasa ditingkatkeun ti waktos ka waktos pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pangguna.Jeung produk nu bisa ngajual jeung promosi jeung produksi masif.

Desain pakét, desain labél, sareng desain manual pangguna bakal réngsé nalika prosés sertifikasi.Salila période anu panjang ieu, klien bakal gaduh rencana anu lengkep pikeun kumaha pasar sareng promosi carjer EV, sareng rencana inventaris.Sadaya bahan sareng komponén anu disaluyukeun peryogi waktos kanggo disiapkeun.Jeung pabrik ogé kudu nyieun rencana produksi pikeun ngajaga inventory bahan aman nurutkeun rencana jualan customer urang.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami