• Lesley: +86 19158819659

spanduk

OEM EV Ngecas Solusi

OEM EV Ngecas Solusi

Sichuan Héjo Élmu & Téhnologi Co,.Ltd gaduh tim téknis inti anu kalibet dina industri stasiun ngecas salami 6 taun.Ieu ngawengku software, hardware jeung struktur.tanaga jualan anu geus deeply kalibet dina perdagangan asing pikeun 10 taun.

Kakuatan urang

logo定制

Kustomisasi logo stasiun ngecas

Logo mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nunjukkeun merek anjeun sareng ngadamel kesan anu langgeng pikeun konsumén anjeun.Kalayan pilihan anu tiasa disaluyukeun, Anjeun tiasa milih panempatan, warna, sareng fon logo anjeun atanapi ngantepkeun desainer grafis profésional kami nyayogikeun desain logo khusus anu paling ngagambarkeun merek anjeun.

Desain Perumahan Stasion Ngecas

Salaku pabrik deeply rooted dina industri tihang ngecas salila sababaraha taun, urang geus maju alat produksi jeung tim teknis, teu ngan bisa ngaropea rupa gaya, ukuran jeung bahan tina cangkang tihang ngecas nurutkeun kabutuhan Anjeun, tapi ogé bisa redesign penampilan, struktur jeung kapang tihang ngecas nurutkeun gambar brand anjeun sarta paménta pasar, ku kituna produk anjeun leuwih pribadi tur dedicated.

颜色定制
充电站主板的设计

Desain motherboard stasiun ngecas

Kami gaduh tim téknis anu berpengalaman sareng alat-alat panalungtikan sareng pamekaran canggih, tiasa ngaropea pengendali tihang ngecas numutkeun kabutuhan, fungsi, kinerja, antarmuka, jsb. produk langkung kompetitif sareng dibédakeun.

Kustomisasi antarmuka UI layar stasiun ngecas sareng basa anu hampang

Antarbeungeut UI layar anu disaluyukeun sareng desain anu dipimpin henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna sareng gambar merek, tapi ogé ningkatkeun genah sareng daya tarik tumpukan ngecas.Rancang antarbeungeut UI anu unik sareng lampu dipingpin pikeun ngajantenkeun tumpukan ngecas anjeun langkung pribadi sareng gampang dioperasikeun.Naha anjeun peryogi gaya antarmuka anu disaluyukeun, perenah tombol fungsi atanapi pangalaman interaktif, kami tiasa nyaluyukeun éta pikeun anjeun.

UI灯定制
定制

Pilihan basa pikeun layar stasiun ngecas

Desain basa anu disaluyukeun tiasa ningkatkeun pangakuan merek sareng interaksi pangguna tina tumpukan muatan.Kalayan tim basa profésional sareng pangalaman anu beunghar, urang tiasa ngarancang kontén basa anu unik dumasar kana gambar sareng kabutuhan merek anjeun, naha éta gaya basa anu disaluyukeun, slogan atanapi pesen ajakan pangguna, kami tiasa nyaluyukeun éta pikeun anjeun.

Ngecas Station Gun Kawat Tipe

Perusahaan tumpukan ngecas kami nawiskeun pilihan jinis colokan sareng jinis kabel anu disesuaikan.Naha anjeun peryogi colokan ngecas gancang DC, colokan ngecas AC, atanapi kabel anu panjangna, warna atanapi bahan khusus, kami tiasa nyaluyukeun pikeun anjeun pikeun mastikeun stabilitas sareng kasalametan tumpukan ngecas.

枪头定制

Hadir Pameran

Tim penjualan kami janten jembatan antara palanggan sareng téknologi.Milih kami sami sareng gaduh tim téknis 20 urang sareng 8 taun pabrik khusus pikeun ngalayanan anjeun.

Léngkah Instalasi

Dina raraga pikeun mastikeun yén pamaké bisa ngalengkepan pamasangan dina sapuluh menit, kami geus ditingkatkeun plat tukang tihang ngecas.

Saatos-jualan Service

12 jaminan bulan

Gratis ngelingan

Dokumén di handap ieu mangrupikeun kawijakan pamrosésan saatos penjualan kami.