• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Manajemén Kualitas

Manajemén Kualitas

Prosedur Manajemén Kualitas Smart sareng Rigorous

Kami nganggo sistem ERP pinter pikeun ngabantosan manajemén sadayana sistem sareng prosedur.Turutan ogé standar IOS 9001: 2015. ISO 14001:2015, ISO45001:2018.

ERP

1. Project Files Manajemén 5. Inventry Control

2. Matéri Nyukcruk 6. Mimiti-di Kaluar

3. Manajemén supplier 7. Data komponén

4. Manajemén gudang 8. Manajemén BOM

AC carjer Inspection jeung Test

DC carjer Inspection jeung Test