• Lesley: +86 19158819659

spanduk

FAQs

FAQs

faq-kaca
1. Kumaha carjer AC ev jalan?

Kaluaran tina pos ngecas AC nyaéta AC, anu merlukeun OBC pikeun ngabenerkeun tegangan sorangan, sarta diwatesan ku kakuatan OBC, nu umumna leutik, kalawan 3,3 jeung 7kw keur mayoritas.

2. Naon carjer ev Abdi peryogi?

Hadé pisan mun éta milih nurutkeun OBC wahana anjeun, misalna lamun OBC wahana anjeun 3.3KW mangka anjeun ngan bisa ngecas wahana anjeun dina 3.3KW sanajan anjeun meuli 7KW atawa 22KW.

3. Kumaha ngagunakeun carjer ev?

Anjeun kudu nyambungkeun carjer ev kana catu daya lajeng selapkeun colokan ngecas kana mobil anjeun.Upami anjeun parantos milih kartu RFID, éta ngan bakal ngamimitian ngecas saatos anjeun ngagesek kartu RFID.Vérsi App anjeun bisa ngadalikeun mimiti atawa eureun ngecas dina handphone anjeun, jeung anjeun ogé tiasa pasini pikeun ngecas dina waktu nu tangtu.

4. Naon MOQ?

Upami anjeun ngan ukur mesen hiji produk, kami ogé tiasa ngarobih logo atanapi ngarobih warna panel pikeun anjeun, tapi kustomisasi ieu sayogi kalayan biaya tambahan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.

5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang bisa ngawangun molds na fixtures.

6. Naon istilah pangiriman anjeun?

EXW, FOB, CIF.

7. Naon istilah pembayaran anjeun?

Kami nampi sadaya metode pamayaran: paypal, T / T, kartu kiridit, jaminan Alibaba, West Union ... Mangga ngahubungi kami pikeun langkung rinci.