• Lesley: +86 19158819659

Top Jual Produk

Green Science museurkeun kana ngecas inovasi téknologi, lingkungan
friendliness, ngembangkeun sustainable sumberdaya, kaamanan sarta kecerdasan

Tentang Kami

8
taun suksés pangalaman carjer ev

80+
ahli téknis profésional

100+
sertipikat patén industri

Gambar-2
Héjo Élmu

Saha urang?

kauntungan urang

Sichuan Green Science Technology Co., Ltd. dikhususkeun pikeun ngahasilkeun stasiun ngecas anu aman, cerdas, sareng profésional.Perusahaan ngagaduhan kapasitas produksi taunan 50,000 stasiun ngecas AC sareng 4,000 stasiun ngecas DC, utamina nyayogikeun pasar di Éropa, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Oséania, jsb.

R&D profésional

R&D profésional

Kami ngagaduhan tim R&D profésional kalayan pangalaman mangtaun-taun dina ngecas téknologi tumpukan, nyayogikeun solusi OEM / ODM anu disesuaikan pikeun mastikeun dukungan téknis anu dipercaya pikeun anjeun.

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

Kéngingkeun sertifikasi kualifikasi pabrik SGS sareng sertifikasi produk CE,UKCA,FCC,ROHS, pikeun nyumponan standar ékspor di Asia, Eropa sareng Amérika, pikeun mastikeun pangiriman produk anu sampurna, sareng dukungan saatos penjualan

Service alus teuing

Service alus teuing

Kami ngagaduhan sistem jasa dukungan téknis anu komprehensif.

Kasus Distributor

Kami parantos ngalaman tim téknis pikeun nyayogikeun solusi profésional.

Bérita paling énggal

Sertifikasi profésional

Mimitian dina jalur pikeun ngecas mobil listrik nganggo pangecas EV kualitas kami.