• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

Tipe 2 EV carjer 11Kw Car Fast Charger Station

Pilihan Daya: 7kw, 11kw, 22kw

Perlindungan pinuh

Balancing Beban Dinamis (opsional)

OCPP 1.6J (opsional)

Sesuaikeun Sadaya Jenis Panyambung

Smart Home APP ku Tuya

WIFI + Bluetooth/ Ethernet / 4G (Opsional)

Garansi 1 Taun


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk

    B02白色01

    Seuseueurna kulawarga Inggris nganggo kabel sistem PME (Protective Multiple Earth), dimana kabel bumi ngalir ka titik suplai utama disambungkeun ka konduktor nétral anu dibumikeun dina sababaraha titik.Sistem ieu boga potensi pikeun sesar langka disebut gagal nétral, dimana disconnection hulu alatan ngahinakeun atawa korosi bisa ningkatkeun resiko shock listrik.Deteksi Sesar PEN: Pikeun sistem TN-CS tanpa grounding di tungtung pangguna (sapertos anu dipidangkeun di luhur), nalika garis PEN ka rumah tangga dipotong kusabab lepat garis sareng tungtung pungkur garis PEN aya dina gantung tanpa bumi diulang. , Sareng kotak distribusi RCD henteu jalan leres dina waktos ayeuna, tegangan tina taneuh pelindung PE sami sareng tegangan garis seuneu L. Upami henteu dilengkepan panyalindungan ieu, cangkang EV dina ngecas bakal dieusi ku tegangan sarua jeung garis seuneu L tegangan.Upami teu aya alat anu sanés kecuali pangecas EV, arus bocor bakal ngaleuwihan 30mA sareng jalma éta moal tiasa ngasingkeun dirina, anu bahaya kasalametan;upami aya alat-alat anu sanés, arus bocor tiasa gampang ngaleuwihan 100mA, anu parah pisan.

    Video produk

    Bubuka produk

    Tempat Asal Sichuan, Cina
    Antarbeungeut Standar tipeu 2
    Kaluaran Ayeuna 16AC
    Daya Kaluaran 11 kW
    Tegangan Input 380v
    Nomer modél B01
    Ngaran Brand Héjo Élmu
    Ngaran Produk Stasion Ngecas AC EV
    Garansi 1 Taun
    Panjang kabel 5 Méter / ngaropéa
    Sertipikat CE
    Fungsi APP Control kartu RFID
    Beurat 8 kg
    Tegangan Input 380Vac
    Tahan cai enya
    Ev carjer kalawan panyalindungan Pen sesar

    Pen Deteksi Kasalahan
    Seuseueurna kulawarga Inggris nganggo kabel sistem PME (Protective Multiple Earth), dimana kabel bumi ngalir ka titik suplai utama disambungkeun ka konduktor nétral anu dibumikeun dina sababaraha titik.Sistem ieu boga potensi pikeun sesar langka disebut gagal nétral, dimana disconnection hulu alatan ngahinakeun atawa korosi bisa ningkatkeun resiko shock listrik.
    Deteksi Sesar PEN: Pikeun sistem TN-CS tanpa grounding di tungtung pangguna (sapertos anu dipidangkeun di luhur), nalika garis PEN ka rumah tangga dipotong kusabab lepat garis sareng tungtung pungkur garis PEN aya dina gantung tanpa bumi diulang. , sareng kotak distribusi RCD henteu tiasa dianggo leres dina waktos ayeuna, tegangan PE taneuh pelindung sami sareng tegangan garis seuneu L.
    Upami henteu dilengkepan panyalindungan ieu, cangkang EV dina ngecas bakal dieusi ku tegangan anu sami sareng garis seuneu L.
    Voltaseu.Upami teu aya alat anu sanés kecuali pangecas EV, arus bocor bakal ngaleuwihan 30mA sareng jalma éta moal tiasa ngasingkeun dirina, anu bahaya kasalametan;upami aya alat-alat anu sanés, arus bocor tiasa gampang ngaleuwihan 100mA, anu parah pisan.

    APLIKASI

    The ngecas tihang bisa dikawasa jarak jauh ngaliwatan APP, timed ngecas, nempo sajarah, nyaluyukeun ayeuna, nyaluyukeun DLB sarta fungsi séjén.
    Kami ngadukung kustomisasi parangkat lunak, anu tiasa ngadukung desain antarmuka UI gratis sareng rendering logo APP.
    APP tiasa diunduh kanggo Android sareng IOS.

    ap
    PANAS STANDAR2

    IP65 Waterproof

    IP65 tingkat waterproof, lK10 persamaan tingkat, gampang Cope lingkungan outdoor, éféktif bisa nyegah hujan, salju, erosi bubuk.
    Waterproof / Debu-bukti / Fireproof / Protectionfrom tiis

    Bubuka parusahaan

    1.Sichuan Héjo Élmu & Téhnologi Co, Ltd.Diadegkeun dina 2016, lokasina di Chengdu Nasional Hai-Tech Zone.We dedicated dina nyadiakeun solusi pakét pikeun carjer EV jeung solusi ngecas pinter.Kalayan 20+ tim insinyur R&D profésional sareng ngalaman, kami tiasa nyayogikeun réspon gancang sareng solusi ODM sareng JDM anu kualitasna luhur pikeun pangecas EV sareng stasiun ngecas EV pikeun ngabantosan sadaya pendatang énggal pikeun ngembangkeun bisnis pangecas Evna kalayan gampang sareng efektif.
    2.Our produk utama anu DC ngecas tihang, AC ngecas tihang jeung ngecas tipe tihang 2 kalawan stop kontak.
    stasiun ngecas Dc cocog pikeun pamakéan komérsial sarta dipasang di tempat parkir, stasiun ngecas AC Kami nawiskeun stasiun ngecas domestik nu bisa dipasang di imah jeung stasiun ngecas komérsial nu bisa dipasang di luar.


  • saméméhna:
  • Teras: