• Lesley: +86 19158819659

Tentang Kami

Ngeunaan Héjo Élmu

Sajarah parusahaan

Sichuan Héjo Élmu & Téhnologi Co Ltd diadegkeun dina 2016, locates di zona ngembangkeun Hi-tech nasional Chengdu.Produk urang nutupan carjer portabel, carjer AC, carjer DC, sarta platform software dilengkepan protokol OCPP 1.6, nyadiakeun layanan ngecas pinter boh hardware jeung software.Urang ogé bisa ngaropea produk ku sampel customer urang atawa konsép desain kalawan harga kalapa dina waktu anu singget.

Naha perusahaan tradisional anu dibiayaan saé bakal bakti ka industri énergi énggal?Kusabab sering lini di Sichuan, sadaya jalma anu hirup di dieu sadar pentingna ngajaga lingkungan.Jadi boss urang mutuskeun bakti dirina ngajaga lingkungan, dina 2016 diadegkeun Héjo Élmu, hired tim R & D profésional deeply dina industri tumpukan ngecas, ngurangan émisi karbon, polusi hawa.

Dina 9 taun kaliwat, parusahaan urang geus cooperated kalawan pamaréntah sarta usaha-milik nagara pikeun muka nepi perdagangan domestik bari vigorously ngamekarkeun perdagangan asing kalayan bantuan utama cross-wates platform e-commerce na paméran.Nepi ka ayeuna, ratusan proyék stasiun ngecas geus hasil ngadegkeun di Cina, sarta produk dijual mancanagara nutupan 60% nagara di dunya.

 

sajarah carjer ev

Pabrik bubuka

faktor2
Tim Kami
pabrik

DC Ngecas Station Area Majelis

Tim Kami

Area Majelis carjer AC

Kami produsén DC Ngecas Station pikeun pasar lokal urang, produk nutupan 30kw, 60kw, 80kw, 100kw, 120kw, 160kw, 240kw, 360kw.Kami nyayogikeun solusi ngecas lengkep mimitian ti konsultasi lokasi, pituduh tata letak peralatan, pituduh pamasangan, pituduh operasi sareng jasa pangropéa rutin.

Wewengkon ieu kanggo rakitan stasiun ngecas DC, unggal baris mangrupikeun modél sareng mangrupikeun jalur produksi.Urang mastikeun komponén katuhu muncul dina tempat katuhu.

Tim kami tim ngora, umur rata-rata 25-26 taun.Insinyur anu berpengalaman asalna ti Midea, MG, Universitas Élmu Éléktronik sareng Téknologi Cina.Sareng tim manajemen produksi asalna ti Foxconn.Aranjeunna sakelompok jalma anu gaduh gairah, impian sareng tanggung jawab.

aranjeunna gaduh sence kuat pesenan jeung prosedur pikeun mastikeun produksi pikeun mastikeun nuturkeun standar jeung mumpuni.

Kami ngahasilkeun tilu standar pangecas AC EV: GB / T, IEC Type 2, SAE Type 1. Aranjeunna gaduh standar komponén anu béda-béda, janten résiko anu paling ageung nyaéta nyampur komponén nalika tilu pesenan anu béda manufaktur.Sacara fungsional, carjer tiasa dianggo, tapi urang kedah ngajantenkeun unggal carjer mumpuni.

Urang pamisah garis produksi kana tilu jalur assembly béda: GB / T AC garis assembly carjer, IEC Tipe 2 AC carjer assembly garis, SAE Tipe 1 AC carjer assembly garis.Janten komponén anu leres ngan ukur aya di daérah anu leres.

EV carjer Tés
insinyur
Wewengkon tés insinyur

AC EV carjer Tés Equipment

Inspeksi Bahan Baku

Laboratorium R&D

Ieu mangrupikeun uji otomatis sareng alat sepuh urang, éta simulasi kinerja ngecas standar dina arus maksimal sareng tegangan pikeun mariksa PCB sareng sadaya kabel, relay pikeun ngahontal kasaimbangan pikeun damel sareng ngecas.Kami ogé ngagaduhan alat uji otomatis anu sanés pikeun nguji sadaya fitur konci listrik sapertos uji kaamanan,Uji insulasi tegangan tinggi, uji ayeuna, uji ayeuna, uji bocor, uji faut taneuh, jsb.

Bagian ieu milik prosedur IQC, sadaya bahan baku sareng komponenana bakal dipariksa sareng dipariksa.sababaraha supplier mumpuni bakal dipariksa titik, sarta supplier anyar bakal dipariksa pinuh.Pikeun PCB, urang ngalakukeun pamariksaan lengkep.Sareng pikeun uji kinerja sareng uji sepuh ogé 100% uji pinuh pikeun mastikeun unggal pangecas diuji sareng dipariksa sateuacan pangiriman.

kantor jeung pabrik urang téh 30km jauh.Biasana tim insinyur urang damel di kantor di kota.Pabrik kami ngan ukur pikeun produksi sapopoé, uji sareng pengiriman.Pikeun uji panalungtikan sareng pamekaran, aranjeunna bakal réngsé di dieu.Sadaya percobaan sareng fungsi énggal bakal diuji di dieu.Sapertos fungsi kasaimbangan beban dinamis, fungsi ngecas surya, sareng téknologi anyar anu sanés.

Naha Milih Kami?

> Stabilitas

Henteu aya jalma atanapi produk, Green Science nyayogikeun produk sareng jasa anu stabil sareng dipercaya.Ieu nilai jeung iman urang.

> Kaamanan

Henteu masalah prosedur produksi atawa produk sorangan, Green Science nurutan standar kaamanan pangluhurna pikeun mastikeun produksi aman tur kaamanan pamaké.

> Laju

dina premis kaamanan sareng stabilitas, Green Science nyayogikeun pra-jualan anu gancang sareng gancang, jasa diobral, pengiriman sareng pangiriman waktos, jasa saatos penjualan anu haneut sareng gancang.

Budaya perusahaan urang

>Kréatif

Kami nyorong ideu kréatif, sareng unggal pembaruan produk mangrupikeun hasil tina ngahijikeun sababaraha ide.Departemen Pemasaran nalungtik produk panas ayeuna, staf penjualan ngajukeun titik jual anu paling dipikaresep ku para nasabah, tim R&D ngabahas kamungkinan, pabrik ngira-ngira jaman konstruksi, sareng ngadamel pilihan anu pangsaéna saatos pertimbangan komprehensif.

>Rtanggung jawab

Tanggung jawab pikeun palanggan, urang ngubaran unggal palanggan kalayan haté urang, ti panalungtikan dugi ka parantosan pesenan, unggal tautan staf téknis sareng penjualan aya sareng palanggan, telekonferensi, ningali langsung, sambungan pidéo, docking téknologi jauh, dukungan luar negeri.Unggal tindakan ngagambarkeun tekad urang pikeun ngalayanan unggal palanggan ogé.

>Humane

Pikeun miara karyawan, unggal taun pikeun ngatur perjalanan, dinner group, tea soré jeung kauntungan sejenna, panjang rata-rata staf 5-12 taun, tim stabil, atmosfir kerja rileks jeung senang.

pausahaan carjer ev

Sertipikat kami

produk urang geus dijual dina jumlah badag sakuliah dunya.Sadaya produk parantos lulus sertifikasi relevan anu diakui ku pamaréntah lokal, kalebet tapi henteu dugi kaUL, CE, TUV, CSA, ETL,Sajaba ti éta, kami nyadiakeun informasi produk standardized jeung métode bungkusan pikeun mastikeun yén produk pinuh sasuai jeung sarat clearance adat lokal.

Kami parantos lulus sertifikasi SGS tingkat luhur global.SGS mangrupikeun perusahaan pamariksaan, idéntifikasi, pangujian, sareng sertifikasi anu unggul di dunya, anu sertifikasina ngagambarkeun standar kualitas luhur pikeun produk, prosés, sareng sistem.Kéngingkeun sertipikat SGS ngabuktikeun yén produk sareng jasa urang nyumponan standar internasional, kualitasna sareng reliabilitas.

  • sertifikasi1
  • sertifikasi2
  • sertifikasi3
  • sertifikasi4
  • sertifikasi5
  • sertifikasi6
  • sertifikasi8
  • sertifikasi11
  • sertifikasi12
  • sertifikasi13
  • Jack Kerridge
    Jack KerridgePalanggan
    kontak éta ramah tur mantuan.Kotak témbok dugi ka kaayaan luhur.Di jero, kumaha oge, kabel komunikasi geus leupas.Masalahna direngsekeun babarengan kalayan bantosan teknisi.Aplikasina ogé tiasa dianggo dugi ka ayeuna.Kami sagemblengna wareg.
  • Raffaele Tamborrino
    Raffaele TamborrinoPalanggan
    Kuring henteu acan dipasang tapi sigana pasti kualitas anu luhur pisan.Pangrojong pelanggan saé pisan.Ogé hadir kalawan jaminan 1 taun pikeun sakabéh produk maranéhanana.Ulah overpay carjer témbok dealer teu patut eta.Seueur anu bodo henteu caket sareng anu ieu dina hal kualitas sareng kontrol aplikasi.Kuring pasti bakal mesen deui pikeun babaturan kuring ogé.
  • Giacinta Brigitte
    Giacinta BrigittePalanggan
    kualitas alus gawéna saperti nu diharapkeun.Sareng ogé tiasa dianggo sareng Peugeot e-2008.Aya malah leuwih fungsi dina tampilan sakumaha diwanohkeun.Jieun fungsi anu anjeun ogé tiasa ngalacak kWh anu parantos dieusi