• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Kasaimbangan Beban Dinamis (DLB)

Kasaimbangan Beban Dinamis (DLB)

DLB, téknologi anu dipaténkeun groundbreaking dikembangkeun ku Green Science, didedikasikeun pikeun ngarengsekeun titik nyeri tina kaleuleuwihan arus listrik di stasiun ngecas pikeun konsumén urang.

Smart EV Ngecas: kasaimbangan beban dinamis

Bagian 1: DLB pikeun Smart Home Ngecas

Carjer EV balancing beban dinamis mastikeun yén kasaimbangan énergi sakabéh sistem dijaga.Kasaimbangan énergi ditangtukeun ku kakuatan ngecas sareng arus ngecas.Daya ngecas tina pangecas EV balancing beban dinamis ditangtukeun ku arus anu ngalir ngaliwatan éta.Éta ngahémat énergi ku cara nyaluyukeun kapasitas ngecas kana paménta ayeuna.

Dina kaayaan nu leuwih pajeulit, lamun loba carjer EV ngecas sakaligus, carjer EV bisa meakeun jumlah badag énergi ti grid nu.Tambihan kakuatan anu ngadadak ieu tiasa nyababkeun jaringan listrik janten overloaded.Carjer EV balancing beban dinamis tiasa ngadamel masalah ieu.Éta tiasa ngabagi beban grid sacara merata diantara sababaraha pangecas EV sareng ngajagi jaringan listrik tina karusakan anu disababkeun ku kaleuleuwihan.

Carjer EV balancing beban dinamis tiasa ngadeteksi kakuatan anu dianggo tina sirkuit utama sareng nyaluyukeun arus ngecas na sasuai sareng otomatis, ngamungkinkeun pikeun ngahemat énergi.Desain kami nyaéta ngagunakeun claps trafo ayeuna pikeun ngadeteksi arus sirkuit utama rumah tangga, sareng pangguna kedah nyetél arus beban maksimal nalika masang kotak balancing beban dinamis via App hirup pinter urang.Pamaké ogé tiasa ngawaskeun arus beban bumi ngalangkungan App.Kotak balancing beban dinamis komunikasi sareng EV Charger nirkabel kami liwat pita LoRa 433, anu stabil sareng jarak jauh, ngahindarkeun pesen anu leungit.

Tés 1 Balance Beban Dinamis

Tim Green Science nyéépkeun sababaraha bulan pikeun ngalakukeun sababaraha reaseach sareng réngsé parangkat lunak sareng sababaraha tés di kamar uji kami.Kami bakal nunjukkeun dua tés anu suksés.Ayeuna éta tés mimiti tés kasaimbangan beban dinamis urang.

Salila tés munggaran, kami ogé mendakan sababaraha bug pikeun parangkat lunak.Kami mendakan sababaraha merek mobil listrik ngadukung sacara otomatis nyaluyukeun nalika arus upami kirang ti 6A, sapertos Tesla, tapi sababaraha merek mobil listrik sanés tiasa ngamimitian deui ngecas nalika arus tina kirang ti 6A deui ka luhur 6A.Janten saatos urang ngalereskeun bug sareng sababaraha tés deui ku insinyur urang.Datang tés kadua urang.Jeung maranéhna digawé ogé.

Tés 2 Balance Beban Dinamis

Bagian 2: DLB pikeun Ngecas Komersial (Moal lami deui)

Tim Héjo Élmu ogé gawé bareng solusi komérsial pikeun manajemén kasaimbangan beban dinamis pikeun kavling parkir umum atawa condos, parkir tempat gawe jsb Jeung tim insinyur bade ujian geura-giru.Kami bakal némbak sababaraha vidéo tés sareng postingan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami