• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

Cina borongan DC EV carjer 60kw kalawan GB / T Colokkeun

Sesuaikeun : Jenis Panyambung/Warna/Basa/Panjang kabel/Logo/Tampilan Layar LCD

Pilihan kakuatan: 60kw, 120kw, 160kw

Métode ngamimitian: APP / kartu gesek

Jumlah Bedil Ngecas: bedil tunggal / bedil ganda

Tingkat panyalindungan: IP54

Suhu operasi: -25 ℃ ~ + 50 ℃

OCPP 1.6J (opsional)

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Modél produk

GTD_N_60

Dimensi alat

1400 * 300 * 800mm (H * W * D)

Antarmuka Manusa-Mesin

7 inci LCD warna layar toél lampu indikator LED

Métode ngamimitian

APP / kartu gesek

Métode Pamasangan

Lantai nangtung

Panjang kabel

5m

Jumlah Bedil Ngecas

bedil tunggal

Tegangan Input

AC380V ± 20%

Frékuénsi Input

45Hz~65Hz

Dipeunteun Power

60kW (kakuatan konstan)

Tegangan kaluaran

200V ~ 750V

200V ~ 1000V

Kaluaran Ayeuna

Gun tunggal Max150A

Efisiensi pangluhurna

≥95% (Puncak)

Faktor kakuatan

≥0.99 (di luhur 50% beban)

Total Harmonic Distortion (THD)

≤5% (di luhur 50% beban)

Standar Kasalametan

GBT20234, GBT18487, NBT33008, NBT33002

Desain panyalindungan

Ngecas deteksi suhu gun, panyalindungan over-voltage, panyalindungan undervoltage, panyalindungan pondok-circuit, panyalindungan overload, panyalindungan grounding, panyalindungan over-suhu, panyalindungan suhu low, panyalindungan kilat, eureun darurat, panyalindungan kilat

Suhu Operasi

-25 ℃ ~ + 50 ℃

Kalembaban Operasi

5% ~ 95% euweuh kondensasi

Luhurna Operasi

<2000m

Tingkat panyalindungan

IP54

Métode Cooling

Cooling hawa kapaksa

Niley Protection Wates Ayeuna

≥110%

Akurasi Pangukuran

0,5 kelas

Akurasi régulasi tegangan

≤±0,5%

Akurasi Regulasi Ayeuna

≤±1%

Faktor Ripple

≤±1%

 

Rincian produk

cooling hawa paksa1

Protection punjul

Nampilkeun rating panyalindungan IP54, stasiun ngecas ieu dirarancang pikeun tahan lingkungan anu parah.

Kalayan puluhan ukuran panyalindungan listrik di tempat, éta mastikeun kasalametan prosés ngecas.

Desain cooling hawa kapaksa ningkatkeun manajemén termal tur éféktif ngasingkeun polutan tina komponén éléktronik.

Énergi Hemat

efisiensi sistem tinggi nepi ka 95%.

Nganteurkeun kualitas kakuatan alus teuing, dicirikeun ku ripple kaluaran low.

Dirancang kalayan karugian operasional anu luar biasa rendah sareng konsumsi kakuatan sayaga.

cooling hawa paksa2

Leuwih jéntré

Kartu gesek

Aya pamaca kartu dina tumpukan ngecas, anu tiasa ngadukung operator pikeun ngembangkeun kartu RFID atanapi kartu kiridit pikeun ngamimitian ngecas.

APLIKASI

Ngecas tumpukan sareng Wifi, Bluetooth, 4G, Ethernet, OCPP sareng modul jaringan anu sanés, tiasa ngadukung operator pikeun ngembangkeun atanapi ngaropea sistem manajemén operasi aplikasi pikeun konsumén;Platform operasi pihak katilu ogé tiasa didukung.

OCPP

Dina versi luhur, idéntifikasi gancang kandaraan dina gerak.Kaamanan maksimal nalika dianggo sareng kartu pinter tanpa kontak.

cooling hawa paksa3

Pameran Domestik & Luar Negeri

cooling hawa paksa4
a

Unggal taun, urang rutin ilubiung dina paméran pangbadagna di Cina - Canton Fair.

Ilubiung dina paméran asing ti jaman ka jaman nurutkeun pangabutuh customer unggal taun.

Perusahaan kami parantos milu dina paméran énergi Brasil taun ka tukang.

Ngarojong konsumén otorisasi nyandak tumpukan ngecas urang pikeun ilubiung dina paméran nasional.


  • saméméhna:
  • Teras: