• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

DC EV carjer Supplier 120kw kalawan GB / T Colokkeun

Sesuaikeun : Jenis Panyambung/Warna/Basa/Panjang kabel/Logo/Tampilan Layar LCD

Pilihan kakuatan: 60kw, 120kw, 160kw

Métode ngamimitian: APP / kartu gesek

Jumlah Bedil Ngecas: bedil tunggal / bedil ganda

Tingkat panyalindungan: IP54

Suhu operasi: -25 ℃ ~ + 50 ℃

OCPP 1.6J (opsional)

Garansi 1 Taun

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Modél produk

GTD_N_120

Dimensi alat

1700 * 450 * 800mm (H * W * D)

Antarmuka Manusa-Mesin

7 inci LCD warna layar toél lampu indikator LED

Métode ngamimitian

APP / kartu gesek

Métode Pamasangan

Lantai nangtung

Panjang kabel

5m

Jumlah Bedil Ngecas

gun tunggal / pakarang ganda

Tegangan Input

AC380V ± 20%

Frékuénsi Input

45Hz~65Hz

Dipeunteun Power

120kW (kakuatan konstan)

Tegangan kaluaran

200V ~ 750V

200V ~ 1000V

Kaluaran Ayeuna

ganda Gun Max200A

Efisiensi pangluhurna

≥95% (Puncak)

Faktor kakuatan

≥0.99 (di luhur 50% beban)

Total Harmonic Distortion (THD)

≤5% (di luhur 50% beban)

Standar Kasalametan

GBT20234, GBT18487, NBT33008, NBT33002

Desain panyalindungan

Ngecas deteksi suhu gun, panyalindungan over-voltage, panyalindungan undervoltage, panyalindungan pondok-circuit, panyalindungan overload, panyalindungan grounding, panyalindungan over-suhu, panyalindungan suhu low, panyalindungan kilat, eureun darurat, panyalindungan kilat

Suhu Operasi

-25 ℃ ~ + 50 ℃

Kalembaban Operasi

5% ~ 95% euweuh kondensasi

Luhurna Operasi

<2000m

Tingkat panyalindungan

IP54

Métode Cooling

Cooling hawa kapaksa

Kontrol bising

≤80dB

kakuatan bantu

12V

 

Rincian produk

Perlindungan Unggul1

Protection punjul

Nampilkeun rating panyalindungan IP54, stasiun ngecas ieu dirarancang pikeun tahan lingkungan anu parah.

Kalayan puluhan ukuran panyalindungan listrik di tempat, éta mastikeun kasalametan prosés ngecas.

Desain cooling hawa kapaksa ningkatkeun manajemén termal tur éféktif ngasingkeun polutan tina komponén éléktronik.

10 Fungsi panyalindungan

Ngecas deteksi suhu gun, panyalindungan over-voltage, panyalindungan undervoltage, panyalindungan pondok-circuit, panyalindungan overload, panyalindungan grounding, panyalindungan over-suhu, panyalindungan suhu low, panyalindungan kilat, eureun darurat, panyalindungan kilat

Perlindungan Unggul2
Perlindungan Unggul3

Stasion Ngecas EV komérsial Pikeun Usaha

Cocog jeung Padumukan, Usaha Gawé, SPBU, Armada, Stasion Service-speed tinggi, Tempat Parkir

Pameran Domestik & Luar Negeri

Unggal taun, urang rutin ilubiung dina paméran pangbadagna di Cina - Canton Fair.

Ilubiung dina paméran asing ti jaman ka jaman nurutkeun pangabutuh customer unggal taun.

Perusahaan kami parantos milu dina paméran énergi Brasil taun ka tukang.

Ngarojong konsumén otorisasi nyandak tumpukan ngecas urang pikeun ilubiung dina paméran nasional.


  • saméméhna:
  • Teras: