• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

OEM DC EV carjer 30kw kalawan GB / T Colokkeun

Sesuaikeun : Jenis Panyambung/Warna/Basa/Panjang kabel/Logo/Tampilan Layar LCD

Pilihan kakuatan: 30KW, 40KW, 60KW

Métode ngamimitian: APP / kartu gesek

Jumlah pakarang ngecas: gun tunggal

Tingkat panyalindungan: IP54

Suhu operasi: -25 ℃ ~ + 50 ℃

OCPP 1.6J (opsional)

Garansi 1 Taun

 


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Modél produk

GTD_N_30

Dimensi alat

500 * 250 * 800mm (H * W * D)

Antarmuka Manusa-Mesin

7 inci LCD warna layar toél lampu indikator LED

Métode ngamimitian

APP / kartu gesek

Métode Pamasangan

Lantai nangtung

Panjang kabel

5m

Jumlah Bedil Ngecas

bedil tunggal

Tegangan Input

AC380V ± 20%

Frékuénsi Input

50Hz

Dipeunteun Power

30kW (kakuatan konstan)

Tegangan kaluaran

150V ~ 1000VDC

Kaluaran Ayeuna

Max 100A

Efisiensi pangluhurna

≥95% (Puncak)

Faktor kakuatan

≥0.99 (di luhur 50% beban)

Modeu Komunikasi

Ethernet, 4G

Standar Kasalametan

GBT20234, GBT18487, NBT33008, NBT33002

Desain panyalindungan

Ngecas deteksi suhu gun, panyalindungan over-voltage, panyalindungan undervoltage, panyalindungan pondok-circuit, panyalindungan overload, panyalindungan grounding, panyalindungan over-suhu, panyalindungan suhu low, panyalindungan kilat, eureun darurat, panyalindungan kilat

Suhu Operasi

-25 ℃ ~ + 50 ℃

Kalembaban Operasi

5% ~ 95% euweuh kondensasi

Luhurna Operasi

<2000m

Tingkat panyalindungan

IP54

Métode Cooling

Cooling hawa kapaksa

Kontrol bising

≤65dB

kakuatan bantu

12V

Rincian produk

ev ngecas

Rojongan OEM & ODM

Jelajahi dunya solusi ngecas anu cocog sareng stasiun ngecas anu tiasa disaluyukeun.Di Green Science, kami ngartos yén unggal kabutuhan ngecas unik.Rangkaian jasa anu tiasa disaluyukeun kami ngamungkinkeun anjeun ngaropea stasiun ngecas anjeun, mastikeun aranjeunna cocog sareng merek anjeun, syarat pangguna, sareng kahoyong éstétika.Ngalaman inovasi sareng kalenturan dina unggal biaya kalayan solusi ngecas bespoke kami.

Rincian produk

layar rampa 7 inci

Tombol eureun darurat

Gesek kartu RFID

indikator LED

Sistim cooling

GUN: GB/T

 

carjer ev
小直流详情页_04

Sistim cooling kuat

Ngalaman kinerja optimal sareng umur panjang kalayan sistem cooling canggih kami pikeun stasiun ngecas.Dirancang pikeun éfisién ngabubarkeun panas, téknologi penyejukan canggih kami ngajamin pangalaman ngecas anu dipercaya sareng tiis, ngajagi alat anjeun pikeun daya tahan anu berkepanjangan.

Pameran Domestik & Luar Negeri

Unggal taun, urang rutin ilubiung dina paméran pangbadagna di Cina - Canton Fair.

Ilubiung dina paméran asing ti jaman ka jaman nurutkeun pangabutuh customer unggal taun.

Ngarojong konsumén otorisasi nyandak tumpukan ngecas urang pikeun ilubiung dina paméran nasional.


  • saméméhna:
  • Teras: