• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

RFID Card 7kw 32A Ngecas tihang

Pilihan Daya: 7kw, 11kw, 22kw

Perlindungan pinuh

Balancing Beban Dinamis (opsional)

OCPP 1.6J (opsional)

Sesuaikeun Sadaya Jenis Panyambung

Smart Home APP ku Tuya

WIFI + Bluetooth/ Ethernet / 4G (Opsional)

Garansi 1 Taun


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Bubuka produk

Ngaran Produk AC EV carjer
modél GS-AC7-B02
Diménsi (mm) 340 * 290 * 150mm
kakuatan AC 220Vac±20% ;50Hz±10% ;L+N+PE
Dipeunteun ayeuna 32A
Daya Kaluaran 7 kW
lingkungan gawé Luhurna: ≤2000m;Suhu: -20 ℃ ~ + 50 ℃;
Komunikasi OCPP1.6, Erthnet
Jaringan 4G, Wifi, Bluetooth
Modeu operasi Tagihan offline, Tagihan online
Fungsi pelindung Overvoltage, undervoltage, overcurrent, sirkuit pondok, surge, leakage, jsb.
Mimitian Mode Colokkeun & Puter / Kartu RFID / APLIKASI
Imah beban balancing Pilihan
Kelas panyalindungan ≥IP65
Métode pamasangan Tembok-dipasang, Tiang-dipasang

Rincian produk

新详情明亮版_01

Balancing beban dinamis

Pamaké bumi parantos lami hariwang ngeunaan masalah: kumaha upami pamakean tumpukan ngecas pikeun ngabebankeun total arus bumi?Singketna: Kumaha upami arusna nyambat?
Dina raraga ngajawab masalah ieu, departemén téknis parusahaan urang nyandak sataun pikeun ngajawab masalah ieu sanggeus tilu tés, sarta dipasang alat DLB dina kotak distribution, ku kituna pikeun ngahontal kasaimbangan dinamis tina arus rumah tangga jeung nyegah tripping.
Contona, konsumsi listrik rumah tangga badag teuing beurang (nonton TV jeung niupan AC), DLB otomatis bakal allocate kirang arus ka tihang ngecas;Peuting, nalika konsumsi listrik rumah tangga leutik, DLB bakal otomatis ngadistribusikaeun arus kaleuwihan ka tihang ngecas.
Téknologi ieu parantos suksés dianggo ku para nasabah.

APLIKASI

The ngecas tihang bisa dikawasa jarak jauh ngaliwatan APP, timed ngecas, nempo sajarah, nyaluyukeun ayeuna, nyaluyukeun DLB sarta fungsi séjén.
Kami ngadukung kustomisasi parangkat lunak, anu tiasa ngadukung desain antarmuka UI gratis sareng rendering logo APP.
APP tiasa diunduh kanggo Android sareng IOS.

ap
PANAS STANDAR2

IP65 Waterproof

IP65 tingkat waterproof, lK10 persamaan tingkat, gampang Cope lingkungan outdoor, éféktif bisa nyegah hujan, salju, erosi bubuk.
Waterproof / Debu-bukti / Fireproof / Protectionfrom tiis

Tentang Kami

1.Sichuan Héjo Élmu & Téhnologi Co, Ltd.Diadegkeun dina 2016, lokasina di Chengdu Nasional Hai-Tech Zone.We dedicated dina nyadiakeun solusi pakét pikeun carjer EV jeung solusi ngecas pinter.Kalayan 20+ tim insinyur R&D profésional sareng ngalaman, kami tiasa nyayogikeun réspon gancang sareng solusi ODM sareng JDM anu kualitasna luhur pikeun pangecas EV sareng stasiun ngecas EV pikeun ngabantosan sadaya pendatang énggal pikeun ngembangkeun bisnis pangecas Evna kalayan gampang sareng efektif.
2.Our produk utama anu DC ngecas tihang, AC ngecas tihang jeung ngecas tipe tihang 2 kalawan stop kontak.
stasiun ngecas Dc cocog pikeun pamakéan komérsial sarta dipasang di tempat parkir, stasiun ngecas AC Kami nawiskeun stasiun ngecas domestik nu bisa dipasang di imah jeung stasiun ngecas komérsial nu bisa dipasang di luar.


  • saméméhna:
  • Teras: