• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

Smart Use EV Charger 22kW sareng APP Type 2

Ieu 22kw AC ngecas tihang cocog pikeun imah jeung bisnis, éta bisa networked, ngaliwatan aplikasi handphone kadali jauh ngecas tihang pikeun ngahontal ngecas timing atawa adjustment ayeuna jeung fungsi séjén.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video produk

    Bubuka produk

    Tempat Asal Sichuan, Cina
    Daya Kaluaran 22 kW
    Nomer modél GS22-AC-B01
    Ngaran Brand Héjo Élmu
    Antarbeungeut Standar tipeu 2
    Kaluaran Ayeuna 32a
    Tegangan Input 380v
    Standar Ngecas tipeu 2
    Dipeunteun Kaluaran Daya 22 kW
    Dipeunteun Ayeuna 32A
    Tegangan dipeunteun 380V AC
    Kecap konci 22kw ev Ngecas kutub
    Sertipikat CE
    Aplikasi pamakéan komérsial sarta Imah
    Garansi 1 Taun
    Panjang kabel 5m sareng kustomisasi
    Beurat 7,5kg

    Rincian produk

    B01详情-橙色_01 B01详情-橙色_02 B01详情-橙色_03 B01详情-橙色_04 B01详情-橙色_05

    Balancing beban dinamis

     

    Pangecas EV balancing beban dinamis mangrupikeun alat anu ngajamin yén kasaimbangan énergi sakabéh sistem dijaga.Kasaimbangan énergi ditangtukeun ku kakuatan ngecas sareng arus ngecas.Daya ngecas tina pangecas EV balancing beban dinamis ditangtukeun ku arus anu ngalir ngaliwatan éta.Éta ngahémat énergi ku cara nyaluyukeun kapasitas ngecas kana paménta ayeuna.

    Dina kaayaan nu leuwih pajeulit, lamun loba carjer EV ngecas sakaligus, carjer EV bisa meakeun jumlah badag énergi ti grid nu.Tambihan kakuatan anu ngadadak ieu tiasa nyababkeun jaringan listrik janten overloaded.Carjer EV balancing beban dinamis tiasa ngadamel masalah ieu.Éta tiasa ngabagi beban grid sacara merata diantara sababaraha pangecas EV sareng ngajagi jaringan listrik tina karusakan anu disababkeun ku kaleuleuwihan.
    Carjer EV balancing beban dinamis tiasa ngadeteksi nalika jaringan listrik kabeungharan sareng nyaluyukeun operasina sasuai.Éta teras tiasa ngontrol ngecas pangecas EV, ngamungkinkeun pikeun ngahemat énergi.
    Pangecas EV ngaimbangkeun beban dinamis ogé tiasa ngawas tegangan ngecas kendaraan supados tiasa ngahémat kakuatan nalika mobil dicas pinuh.Éta tiasa nyeken beban grid sareng ngahémat énergi.

    B01详情-橙色_06 B01详情-橙色_07

    APLIKASI

    The ngecas tihang bisa dikawasa jarak jauh ngaliwatan APP, timed ngecas, nempo sajarah, nyaluyukeun ayeuna, nyaluyukeun DLB sarta fungsi séjén.
    Kami ngadukung kustomisasi parangkat lunak, anu tiasa ngadukung desain antarmuka UI gratis sareng rendering logo APP.
    APP tiasa diunduh kanggo Android sareng IOS.

    aplikasi carjer ev
    ev carjer waterproof

    IP65 Waterproof

    IP65 tingkat waterproof, lK10 persamaan tingkat, gampang Cope lingkungan outdoor, éféktif bisa nyegah hujan, salju, erosi bubuk.
    Waterproof / Debu-bukti / Fireproof / Protectionfrom tiis

    Pameran Domestik & Luar Negeri

    Unggal taun, urang rutin ilubiung dina paméran pangbadagna di Cina - Canton Fair.

    Ilubiung dina paméran asing ti jaman ka jaman nurutkeun pangabutuh customer unggal taun.

    Perusahaan kami parantos milu dina paméran énergi Brasil taun ka tukang.

    Ngarojong konsumén otorisasi nyandak tumpukan ngecas urang pikeun ilubiung dina paméran nasional.


  • saméméhna:
  • Teras: