• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

Pangeusi EV carjer 7kw–22kw Tipe 2

7kw, 11kw, 22kw EV carjer

5m kab

Perlindungan IP54

Pamasangan outdoor & indoor

Balancing Beban Dinamis (opsional)

Sesuaikeun Sadaya Jenis Panyambung

Smart Home APP ku Tuya

OCPP 1.6J (opsional)

WIFI + Bluetooth/ Ethernet / 4G (Opsional)

Garansi 1 Taun


Rincian produk

Tag produk

EV-Ngeusian-3

TIPE 2 ECO EV carjer pikeun padumukan

Green Science Home Type 2 EV Charging Station - Sadia 3.5m, 5m 7.5m atanapi 10m Pilihan panjang kabel

  • Cocog sareng sadaya EV sareng PHEVS:
  • Green Sciencetype 2 Smart EV Charger mangrupikeun Stasion Ngecas Kendaraan Listrik anu sederhana, kuat, beurat sareng gampang dipasang anu cocog pikeun cuaca normal sareng tiis.Cocog sareng sadaya EV sareng PHEV anu dijual di Pasar Éropa.
  • Aman sareng Terpercaya:
  • Pabrikan nurutkeun standar IEC.IP65 (tahan cai), tahan seuneu.Leuwih Arus, Leuwih Tegangan, Handapeun Tegangan, Ground Sesar, sarta Leuwih Protections Suhu
  • Kontrol Aplikasi Smart:
  • Konfigurasi kakuatan sareng kaluaran langkung seueur pikeun nyimpen artos anjeun ku Smart Life App.Fungsi jadwal ngecas tiasa ngadamel rutin sareng kabiasaan anjeun nyalira.Laporan mingguan sareng laporan bulan jelas nunjukkeun catetan ngecas anjeun.
  • Gampang dipasang sareng dianggo:
  • Mibanda jandela wiring pikeun instalasi gampang, terminal wiring ieu UL Certiifed pikeun mastikeun kasalametan.
  • Balance Beban Dinamis pikeun Ngecas Smart Home:
  • Éta ngadukung DLB pikeun ngecas bumi pinter pikeun ngahindarkeun perjalananbahaya.Desain cmmunication nirkabel pikeun nyingkahan intallation kabel.

LEMBAR DATA Téknis

Modél GST7-AC-B01 GST11-AC-B01 GS22T-AC-B01
Sasayogian tanaga 3 kawat-L, N, PE 5 Kawat-L1, L2, L3, N tambah PE
Tegangan dipeunteun 230V AC 400V AC 400 V AC
Dipeunteun Ayeuna 32A 16A 32A
Frékuénsi 50/60Hz 50/60Hz 50/60Hz
Dipeunteun Power 7,4 kw 11kw 22kw
Pangecas Panyambung IEC 61851-1, Tipe 2
Panjang kabel 11,48 ft.(3,5m) 16,4ft.(5m) atanapi 24.6ft (7.5m)
Kabel Daya Input Kawat kabel
Kapungkur Metal + Kaca High-temped
Modeu Kontrol Colokkeun & Puter / Kartu RFID / Aplikasi
Eureun Darurat Sumuhun
Internét WIFI /Bluetooth/RJ45/4G (Opsional)
Protokol OCPP 1.6J
Énergi Méter N/A
Perlindungan IP IP 54
RCD Tipe A + 6mA DC
Perlindungan Dampak IK08
Perlindungan listrik Perlindungan Arus Langkung, Perlindungan Arus Sisa, Perlindungan Bumi,
Perlindungan surge, Perlindungan Over / Under Voltage, Over / Leakage Protection / Perlindungan Sirkuit Pondok jsb.
Sertifikasi CE, Rohs
Standar dijieun
(sababaraha standar nuju diuji)
EN IEC 61851-21-2-2021, EN 301 489-1, EN 301 489-3, EN 301-489-17, EN 301 489-52, EN 50665:2017,
EN 300 330, EN 301 511, EN 300328, EN 50364, IEC EN 62311, EN50665, EN 301 908-1;
EN 301 908-2, EN 301 908-13, EN IEC 61851-21-2;EN IEC 61851-1;IEC 62955;IEC 61008

 

Ngecas EV (2)

  • saméméhna:
  • Teras: