• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

Borongan 32A Electric Vehicle Wallbox Jeung Tipe 2 stop kontak

Mobil Listrik EV Station Wallbox Jeung App Control

Modél No.: GS22 -AC-H01

GS22-AC-H01 mangrupikeun stasiun ngecas EV pinter 32-amp WiFi kalayan konsép desain anu inovatif pikeun nyayogikeun pangalaman ngecas premium anu tiasa ditingkatkeun nalika parobihan téknologi, bari nyayogikeun kabébasan pilihan, anu ogé mangrupikeun pilihan ngecas kompak anu nawiskeun pilihan tina titincakan atawa témbok Gunung.harga affordable tur pinuh customizable.(kaasup warna, kabel ngecas warni).


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi produk

Ngaran Produk 32A 22kw Ngecas Wallbox Ev Vehicle Charger Station
Input tegangan dipeunteun 400V AC
Input Dipeunteun Ayeuna 32A
Frékuénsi Input 50/60HZ
Tegangan kaluaran 400V AC
Kaluaran Maximum Ayeuna 32A
Dipeunteun Power 22kw
Panjang Kabel (M) 3.5/4/5
Kode IP IP65 Ukuran Unit 340*285*147mm (H*W*D)
Perlindungan Dampak IK08
Suhu Lingkungan Gawé -25 ℃ - + 50 ℃
Kalembaban Lingkungan Gawé 5%-95%
Luhur Lingkungan Gawé <2000M
Ukuran Paket Produk 480*350*210 (L*W*H)
Beurat bersih 4,5 kg
Beurat kotor 5 kg
Garansi 2 taun

Fitur

● Sambungan jaringan nirkabel - Aplikasi mobile intuitif sareng monitor portal sareng jadwal ngecas.
● Hemat grid pinter - Jadwalkeun waktos ngecas anjeun nalika tagihan listrik langkung handap, supados mobil listrik anjeun langkung mirah pikeun nyetir.Layak pikeun seueur potongan harga sareng insentif utilitas lokal.
● Bewara - Ieu bakal ngabéjaan lamun mobil anjeun dicas pinuh, nyetél rutin ngecas poean, atawa ngan nanya GS ngingetkeun Anjeun pikeun nyolok dina nalika hirup anjeun meunang teuing sibuk.
● Gampang ngagunakeun tur masang - release Gancang ningkatna bracket sarta diwangun-di manajemén kabel ngidinan setelan na ngecas angin ngahiliwir poean.

Kaunggulan produk

● Instalasi fléksibel -Aya tilu pilihan instalasi bisa dirancang (hardwire, témbok Gunung, atawa titincakan Gunung).

● instalasi konci - Éta aman pikeun instalasi indoor na outdoor.

● Timed ngecas - Éta ngajadikeun nyetir mobil listrik Anjeun langkung mirah lamun ongkos handap.

● Lampu LED dinamis - Témbongkeun kakuatan, sambungan jeung status ngecas.

● 25 ft kabel - instalasi bébas maksimum diperlukeun

Catetan: Colokan sareng kabel tiasa dipisahkeun.Anjeun tiasa milih colokan atanapi kabel wungkul.

● Aksesibilitas - Pamakéan di bumi nganggo kontrol Aplikasi anu cerdas, muatan Smart atanapi muatan anu dijadwalkeun ku App

Tipe-1-EV-wallbox-Charger-11kw4

tampilan kasus produk

217
GST-H01APP功能
多种使用方式H01

Kami ngagaduhan tenaga kerja kauntungan pribadi, tim desain sareng gaya, grup téknis, awak QC sareng tenaga kerja pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur cecekelan kualitas anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sakabéh pagawé urang anu ngalaman dina percetakan subjék keur diskon borongan Cina 32A 3 Phase Evse Kandaraan Electric Wallbox EV Imah carjer Level 2 kalawan Tipe 2 stop kontak, Sadaya harga gumantung kana kuantitas urutan Anjeun;beuki mesen, harga leuwih ekonomis.Kami ogé nawiskeun jasa OEM anu saé pikeun seueur merek anu kasohor.
Diskon boronganCina Electric Vehicle Charge Station, AC EV carjer pikeun pamakéan Imah, Kami attained ISO9001 nu nyadiakeun yayasan padet pikeun ngembangkeun salajengna urang.Persisting dina "Kualitas High, Pangiriman Ajakan, Harga kalapa", kami geus ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang kalayan klien ti duanana peuntas laut jeung domestik sarta meunang komentar tinggi klien anyar jeung heubeul '.Éta mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun nyumponan tungtutan anjeun.Kami tulus ngarepkeun perhatian anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: