• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

7KW-22KW témbok-dipasang stasiun ngecas pikeun pamakéan komérsial sarta home, versi stop kontak jeung versi colokan.8 taun ngecas pabrik tihang, bisa minuhan kabutuhan ngaropéa sagala konsumén 'dina ngecas industri tumpukan, kaasup penampilan, logo, basa, aplikasi, circuit board, kolom jeung saterusna.Dirancang sacara mandiri, béda ti modél-modél séjén anu aya di pasar.