• Lesley: +86 19158819659

spanduk

Produk

wallbox 11kw carjer batré mobil

Sorotan:

Pilihan Daya: 7kw, 11kw, 22kw

Mimitian Mode: RFID Card & APLIKASI

Instalasi: Tembok-dipasang & kutub-dipasang

panyalindungan: IP65 waterproof

Balancing Beban Dinamis (opsional)

Internét: WIFI/Bluetooth/OCPP 1.6J/Ethernet/4G (Opsional)

Tipe Colokkeun: Tipe 2/ Tipe 1/ GBT

Warna: Bodas / Hideung / Oranyeu / Kustomisasi

Panjang kabel: 5m / Kustomisasi

Imah & Pamakéan komérsial

12 bulan Garansi

  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Jumlah: 10 Potongan / Potongan
  • Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Sarat pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T

Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

tipe pangecas ev 2

Cocog sareng sadaya kendaraan listrik sareng hibrida plug-in

Pangecas EV leutik, kuat, sareng ramah-pamaké kalayan kabel ngecas anu tiasa dicabut lengkep, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo di kota.

Ngaropea outdoor waterproof LCD monitor dipager plastik pikeun ev pangecas unggul pangalaman ngecas unggal waktu, poé sanggeus poé.

Tingali kana Green Science portopolio lengkep stasiun ngecas EV sareng jasa.

Buka konci poténsi pinuh stasiun ngecas Anjeun

Gampang, calakan, sareng wawasan.Pangecas GS ngamungkinkeun anjeun ngalacak, ngatur, sareng ngaoptimalkeun ngecas kendaraan listrik tina dampal leungeun anjeun.

  1. Atur akun anjeun, kartu, sareng stasiun jarak jauh
  2. Kontrol aksés stasiun via kartu muatan RFID atawa aplikasi
  3. Kéngingkeun wawasan anu berharga kana sesi ngecas anjeun
carjer batré ev
ev ngecas

Pamakéan komérsial

Ngahasilkeun énergi bersih dimana waé pikeun saha waé

Aman, Cerdas, Héjo, sareng Ramah Lingkungan.

Urang GS nyadiakeunprotokol OCPPpikeun ngabantosan para nasabah ngalengkepan tindakan tagihan!

GS nawarkeun rupa-rupa solusi ngecas gancang komérsial profésional, tailored pikeun minuhan kaperluan bisnis Anjeun.

Konsumén ngawangun platform sorangan ngaliwatan ocpp pikeun ngahontal manajemén calakan, maksudna, maranéhna bisa ngawujudkeun runtuyan fungsi kayaning idéntifikasi otomatis, ngecas, sarta Checkout of ngecas tumpukan.

Controller muatan

Kecerdasan stasiun ngecas AC atanapi infrastruktur ngecas AC umumna ditangtukeun ku pangontrol muatan anu dianggo.

Pangendali muatan pinter ngagaduhan tugas utami pikeun ngatur sareng ngawas prosés ngecas kendaraan listrik.

Fitur anu ngacirian pangendali muatan pinter kalebet komunikasi sareng sistem backend sareng otorisasi pangguna anu aya hubunganana, ogé distribusi arus beban anu efisien ku cara manajemén beban dinamis pikeun nyegah kaleuleuwihan sistem AC anu tos aya.

Ngadopsi desain modular, unggal unit fungsional listrik dipasang dina sadayana papan.Dina waktu nu sarua, nurutkeun sarat wiring tina diagram skéma listrik produk, perenah rasional direalisasikeun..

carjer ocpp ev

Idéal urang

pabrik carjer ev

komitmen urang pikeun kaunggulan jeung kapuasan customer geus earned kami a

reputasi salaku mitra dipercaya di industri, sarta kami bakal neruskeun ieu

tradisi ngaliwatan inovasi unwavering kami.

Kami nganggap penting pikeun ngawangun kerjasama anu luar biasa sareng kami

konsumén terhormat.

Kami reueus pisan pikeun mastikeun yén produk kami kualitasna teu aya tandingan,

ngaleuwihan standar industri kalawan precision jeung reliabilitas maranéhanana.

Salaku tambahan, kami nawiskeun rangkeian komprehensif jasa nilai tambah pikeun ngalengkepan panawaran kami sareng nyandak palanggan sadayana

pangalaman ka jangkung anyar.


  • saméméhna:
  • Teras: